Mark van Bommel heeft ook zijn 3e wedstrijd als trainer van Royal Antwerp FC gewonnen in de Jupiler Pro League. Thuis werd OH Leuven aan de kant gezet: 4-2.

Bij Royal Antwerp is Marc Overmars de technisch directeur. Vincent Janssen werd in de transferperiode aangetrokken. De spits deed tegen Leuven ruim een kwartier mee, maar scoorde niet.

Koploper

Van Bommel zag zijn ploeg op achterstand komen na 27 minuten, maar bij rust leidde Royal Antwerp met 2-1 dankzij goals van Radja Nainggolan en Michael Frey. Leuven maakte in de 55e minuut gelijk, maar door goals van Michel-Ange Balikwisha gingen de punten naar Van Bommel en co.

Royal Antwerp heeft 9 punten na 3 wedstrijden in de hoogste Belgische klasse. Leuven heeft 6 punten, net als KRC Genk, RSC Anderlecht en KV Oostende.