AZ staat dinsdagavond voor een loodzware heenwedstrijd in de Conference League tegen SS Lazio. Bij TOTO hebben ze wel een idee wie daar het best bij kan helpen. AZ kan de hulp van een Griekse god goed gebruiken tegen de Romeinen en die hebben ze ook in de vorm van topscorer Vangelis Pavlidis.


Maar kan Pavlidis ook scoren tegen de nummer 3 van de Serie A? SS Lazio is flink op dreef en werd tijdens de laatste speelronde de 2e ploeg die dit seizoen van het oppermachtige Napoli wist te winnen. Een goede generale dus voor het duel met AZ. Als het Lazio ook lukt om van de ploeg van trainer Pascal Jansen te winnen, dan pak je bij TOTO 1,71 keer je inzet! Let op: genoemde quoteringen zijn onderhevig aan veranderingen.

Pavlidis is op schot

AZ staat in de Eredivisie ook op de 3e plaats, maar heeft wel een echte topschutter in de ploeg. 11 keer knalde hij dit seizoen al raak in de Eredivisie en in de Conference League vond hij het net 5 keer. De echte test wacht hem nu dus tegen Lazio, een ploeg die nog maar 19 goals tegen kreeg in de competitie. Lukt het Vangelis Pavlidis wel om de Romeinse muur af te breken, dan keert TOTO maar liefst 4,5 keer je inzet uit.

Goede uitgangspositie

De Alkmaarders kennen tot nu toe een vrij zorgeloze campagne in de Conference League, maar met Lazio wacht ongetwijfeld de grootste test tot nu toe. Voor een overwinning van de Alkmaarders in Rome pak je een odd van 5,5 keer.

Benieuwd naar de andere bets die TOTO in petto heeft voor vanavond? Check ze dan hier!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+