De kwartfinales van de Champions League gaan beginnen! Chelsea neemt het dinsdagavond op tegen Borussia Dortmund in Londen. Er staat nog van alles op het spel, want in Duitsland werd het 1-0. Lees gauw verder voor het hele programma in de Champions League en om te zien op welke zender je Chelsea – Borussia Dortmund live kan volgen!

Programma Champions League

21.00 uur: Chelsea – Borussia Dortmund
21.00 uur: Benfica – Club Brugge

Ook Benfica – Club Brugge staat op het programma, maar gezien de 2-0-overwinning van Benfica lijkt die wedstrijd gelopen. Hoe anders is dat bij Chelsea tegen BvB. In Dortmund werd het 1-0 voor Borussia door een goal van Karim Adeyemi. Beide ploegen waren redelijk aan elkaar gewaagd, maar de Duitsers waren wel een stuk effectiever: van hun 2 schoten op doel ging er 1 in, tegenover 8 om 0 van The Blues.

Waar Dortmund fantastisch draait met een gedeelde 1e plaats in de Bundesliga, zo slecht gaat het bij Chelsea. De ploeg van Graham Potter staat op een teleurstellende 10e plaats in de Premier League. De fans roepen dan ook al weken om het vertrek van Potter, die juist pas in september werd aangesteld na het ontslag van Thomas Tuchel. Zo snel kan het gaan in de voetbalwereld.

Welke zender Champions League

Chelsea – Dortmund begint om 21.00 uur en is live te volgen opRTL7 en Ziggo Sport Voetbal. De voorbeschouwing begint om 19.55 uur.  Om 21. 00 uur wordt er ook afgetrapt in Lissabon voor Benfica tegen Club. Die wedstrijd is live te volgen op Ziggo Sport Kanaal 14 en Ziggo Sport Select.