E-bikes zijn er al een tijdje, sinds eind jaren 90. Tegenwoordig zijn ze echter beter dan ooit hier kan je een elektrische fiets heren kopen. Dit zijn 5 redenen waarom e-bikes van nu niet te vergelijken zijn met de originele maar bekijk zeker ook amslod fietsen reviews!

 

  1. Batterij bijna leeg: Sommigen van jullie weten het nog niet, maar fietsen met accu’s kunnen alleen worden opgeladen met draden die rechtstreeks op het elektriciteitsnet van je huis worden aangesloten. Niet zo gemakkelijk als je batterijen maar een paar uur meegaan. Maar de e-bikes van vandaag kunnen worden opgeladen door elk normaal stopcontact zonder dat ze moeten worden opgeladen. Dus geen zorgen als je een lege batterij krijgt en je hebt geen oplader.

 

Lange accu

  1. Langere looptijd: Omdat je met elektromotoren langer ononderbroken kunt fietsen, wordt fietsen een stuk minder omslachtig. Dit betekent dat u grotere afstanden kunt afleggen. Hoewel er nog steeds beperkingen zijn op het gebied van accu en actieradius (iets waar u zich bewust van moet zijn voordat u een e-bike kiest), moet u ze zeker bekijken en zien hoeveel afstand u kunt afleggen met een e-bike voordat u moet opladen. Ook het type accu maakt hier een groot verschil. We raden je aan een moderne fiets te nemen die meer dan 100 km kan afleggen op een enkele lading. Zelfs een volledig geladen elektrische forenzenfiets met een batterij van 27,2 kWh kan nog veel meer. Dus, als je nieuwe e-bike van keuze een batterij met een hogere capaciteit heeft, denk er dan niet aan om een goedkope en supersnelle batterij te kopen waarmee je maar een goede 30-50 km kunt rijden. Blijf langer bij een accu met hoge prestaties blijkt uit Reviews over Amslod.

 

  1. Maximumsnelheid: E-bikes hebben een maximumsnelheid van 15km/u. Wat het nog beter maakt is het feit dat het wordt beperkt door de maximale pedaalkracht die je kunt bereiken voordat je fiets stopt. Meestal halen e-bikes een maximum van 11 km/u, terwijl normale fietsen meestal een maximum van 15 km/u halen. Dit betekent dat de fiets veel sneller is dan je dacht dat hij kon zijn. Het idee hierachter is om je energie te laten besparen. Het gaat allemaal om het besparen van energie. Ga er dus op uit en test uw e-bike en kijk of u in staat bent de topsnelheid te bereiken terwijl u de maximale energie geeft die u kunt. Doe hetzelfde voor lange, vlakke ritten en je kunt een enorme hoeveelheid energie besparen.

 

  1. Prijs: E-bikes kunnen iets meer kosten dan gewone fietsen. Maar als je een e-bike van goede kwaliteit koopt, is het het allemaal waard. En je zult niet zo moe worden, zelfs niet na een volledige rit met de gemiddelde e-bike. Het is geen raket, dus een lichtgewicht frame maakt niet veel verschil. Dus, het gaat allemaal om het beste materiaal en het meest premium frame. We raden je aan om online te shoppen voor e-bikes voor de beste prijs en het beste frame ontwerp.

 

  1. Gevoel: Je moet de kracht van een fiets voelen zodra je begint te trappen. Het is echter een feit dat e-bikes een ander gevoel geven en anders rijden. Het is zelfs zo dat de zware accu’s van sommige e-bikes je gemakkelijk kunnen belasten. Het beste wat je hier kunt doen is een e-bike kopen met een frame van topkwaliteit en een lichtere accu. Sommige van de zware accu’s kunnen gemakkelijk meer dan 15 kg wegen! Daarom, als je een beginnende fietser bent, kies dan voor een lichtgewicht batterij en zoek niet naar een top kwaliteit frame. We raden je ook aan om de batterij op de e-bike gedurende een langere periode uit te testen. Als je de kans hebt, doe dan een hele lange rit met slechts één accu. U