Bidon met naam: nooit meer gedoe

Een bidon met stoere superheld van je kind.. Leuk, maar niet praktisch. Een bidon met naam is dat wel. Ga maar eens na: hoeveel andere meisjes in de kleuterklas zijn ook helemaal weg van Mega Mindy? Precies. Waarschijnlijk zijn het er twee van de twintig níet. Met alle gevolgen van dien. Voor de juf, die tussen alle bidons de juiste van elk kind moet vinden. En voor jou, omdat je steeds weer opnieuw de naam van je kind op de drinkfles moet schrijven als de stift weer eens is vervaagd.  Laat de bidon gewoon bedrukken met de naam van je kind, dan is alles opgelost. Je kan er altijd nog stickers van onze geliefde Mega Mindy op plakken.  Dan wordt de bidon van jouw kind alsnog vrolijk versierd. Die blijven dan misschien niet zitten, maar dan heb je elke week weer een vrolijke nieuwe bidon. Het belangrijkste: de naam van je kind is altijd leesbaar.

 

Bidon met naam: ook daar kan je creatief mee zijn

Een bidon met je naam erop: wat saai kan dat klinken als er ook bidons zijn met Mega Mindy. Maar je kan met deze gepersonaliseerde bidons alle kanten op met kleurtjes. Laat ze lekker gek vloeken, of verzin een grappige unieke kleurencombinatie. En trouwens: wie zegt dat je echte naam op de bidon moet komen? Jouw dochter is straks de enige met een bidon van de enige echte Mega Kim! Maak hem roze met geel en de superheldinnenfantasie is compleet!

 

Bidon met naam: ook bij het sporten een uitkomst bij verwarring

Bidons met naam zijn ook een uitkomst voor bij het sporten. Bedrukken met allerlei logo’s is steeds populairder aan worden. Maar wat als je dan met het hele elftal hetzelfde logo op de drinkbekers heb late drukken? Vergeet de namen niet mee af te drukken als je je bestelling plaatst. Dat kost even extra tijd voor het bestellen en ontwerpen, maar op de lange duur zal je je er alleen maar plezier van hebben. Je zal een hoop irritatie en verwarring bij het sporten voorkomen. Je kan de naam meestal overal op de bidon plaatsen, dus je hoeft niet bang te zijn dat het ten koste van het logo van de sportclub gaat. Bidons bedrukken als relatiegeschenk is ook een uitstekend idee.