Op zondag 4 december 2022 worden er wederom 2 wedstrijden gespeeld in de 8e finale van het WK 2022 in Qatar. 2 kwartfinalisten zijn bekend: Nederland en Argentinië.


Titelhouder Frankrijk speelt zondag tegen Polen. Hun vorige WK-ontmoeting was alweer in 1982. Toen won Polen met 3-2! En Engeland, de nummer 4 van het WK 2018, tegen Senegal. Dit wordt hun 1e onderlinge match ooit!

Het programma van het WK voetbal 2022 op zondag 4 december 2022

16.00 Frankrijk – Polen
20.00 Engeland – Senegal

Voetbalfanshop
Voetbalfanshop.nl is de plek waar voetballiefhebbers terecht kunnen voor alles wat met voetbal te maken heeft. Van kleding en merchandise van favoriete clubs en spelers, tot voetbalschoenen, voetbalaccessoires en voetbalspellen. Voetbalfanshop.nl heeft het allemaal! Bij Voetbalfanshop.nl vind je altijd het juiste artikel voor jouw voetbalsmaak. Of je nu op zoek bent naar een mooi voetbaltenue of de laatste voetbalschoenen, het aanbod is enorm en voor ieder wat wils. Daarnaast biedt Voetbalfanshop.nl ook een uitgebreide collectie merchandise van verschillende clubs en spelers. Er is een ruim aanbod aan posters, t-shirts en andere kledingstukken met de logo's van de clubs