Dag 12 was weer een sensationele dag. Wie dacht even rustig te gaan zitten en een wedstrijdje te kijken zonder om te vallen van verbazing komt bedrogen uit dit WK. Zo ook op dag 12 en dat zien we ook in de opvallendste momenten die we in willekeurige volgorde op een rijtje hebben gezet.


1. Spanje en Duitsland virtueel uitgeschakeld
België was in de middag al uitgeschakeld en toen kwam Groep E. Groep E van Even Spanje en Duitsland verder zien gaan werd Groep E van Eigenlijk kan dit toch helemaal niet!? Japan won van Spanje dat toch nog doorging als nummer 2. Costa Rica verloor met 4-2 van Duitsland, maar stond even met 2-1 voor. Op dat moment waren Spanje én Duitsland virtueel uitgeschakeld. Uiteindelijk ging Duitsland weer na de groepsfase naar huis. Que loco, schreeuwden ze van blijdschap in Spanje!

Lees ook: Japan wereldkampioen!? Samoeraikrijgers slaan ook toe tegen Spanje dat met de schrik vrij komt

2. Dokter Dumfries

Denzel Dumfries sprak donderdag de pers toe in Qatar. De rechterwingback van Oranje ontpopte zich daarin als medicus. Dokter Dumfries gaf medische verklaringen van onder meer Stefan de Vrij en Jeremie Frimpong. “Die is fit en oh ja hij is ook 100 procent.”

Lees en kijk ook: 🎥 | ‘Dokter’ Denzel Dumfries doet Oranje’s blessure-update: ‘We zijn allemaal fit’

3. Mexicaanse voetbalfan sloopt tv

Mexico ligt eruit en daar heeft 1 Mexicaanse supporter het erg moeilijk mee. Hij slaat zijn televisie helemaal aan gort en grijpt dan ook een mes.

Lees en kijk ook: 🎥 | Huilende Mexico-fan sloopt TV na WK-exit: toestel krijgt klappen en messteken

4. Sneijder hosselt 3 modellen skybox binnen

Vrouwen regelen, dat kan je aan Wesley Sneijder wel over laten. Hij ging in Qatar Frankrijk tegen Tunesië bekijken en Frankrijk speelde met een B-elftal. Sneijder niet. Hij liet zijn A-game zien en hosselde 3 modellen. Sneijders Angels hadden het heel gezellig en vast niet alleen in de skybox, maar ook later die avond.

Lees en zie meer hier: Alles kan in Qatar! Wesley Sneijder scharrelt 3 modellen skybox binnen bij WK 2022

5. Etende Luke Shaw ondergepoept door vogel

Engeland is door en daar is een vogel het niet mee eens. Het beestje zag de Engelse international Luke Shaw een hapje eten en sloeg toe. Eat shit, dacht de vogel! Check vooral ook de reactie van een gierende Jack Grealish.

Zie hier meer: 💩😂 | Shaw onder gesaust met vogelpoep, Grealish gaat STUK: ‘Hij zat recht boven je!’