Jimmy Floyd Hasselbaink keert na 5 jaar terug bij Burton Albion. Onder zijn leiding werden de Brewers kampioen in de League Two (3e niveau). Burton staat nu op de laatste plek in de League One.

De opdracht voor Hasselbaink wordt dan ook om de club in de League One te houden. “Burton Albion is een club die mij zeer na aan het hart ligt en een heel speciale club voor mij en mijn gezin. Het is geweldig om weer met Ben Robinson samen te werken. We hadden de vorige keer een heel goede werkrelatie en hopelijk kunnen we dat weer op de rails krijgen”, aldus Hasselbaink, die wordt bijgestaan ​​door Dino Maamria.

Meest succesvolle periode

Burton-voorzitter Ben Robinson: “Ik weet dat zijn komst onze fans zal opwinden na de laatste keer dat hij hier was. Toen begon de meest succesvolle periode in de geschiedenis van de club.”

Tribune

Hasselbaink, die in de Premier League onder meer uitkwam voor Chelsea, zal morgen de wedstrijd tegen Oxford United vanaf de tribunes bekijken. Het team wordt na het ontslag van Jake Burton tijdelijk geleid door Nick Fenton en Chris Beardsley.