Turkije had tegen Montenegro de zege voor het grijpen, maar diep in blessuretijd maakte Montenegro toch nog gelijk. Dankzij een raak geschoten vrije trap van Risto Radunovic in de 98e minuut (!) eindigde het duel in 2-2.

Turkije begon sterk aan het duel tegen de nummer 3 van groep G. Het was Cengiz Ünder die in de 9e minuut aan de rechterkant van het veld werd weggestuurd, naar binnen dreigde en de bal met zijn linker heel mooi in de verre hoek schoot buiten het bereik van Milan Mijatovic. Na een half uur maakte Yusuf Yazici er 2-0 van door van dichtbij op aangeven van diezelfde  Ünder de bal binnen te schieten. Vlak voor rust maakte de weggestoken Adam Marusic de aansluitingstreffer namens Montenegro.

Na 66 minuten spelen werd Feyenoorder Orkun Kökcü nog binnen de lijnen gebracht door Senol Günes, maar de overwinning werd niet over de streep getrokken. Sterker nog: in de 8e minuut van de blessuretijd maakte Radunovic namens Montenegro gelijk en biedt hij daarmee Oranje de helpende hand, want het verschil tussen Turkije en Oranje blijft zo 1 punt. Nederland speelde namelijk ook gelijk, tegen Noorwegen (1-1). Op 7 september spelen Nederland en Turkije tegen elkaar in Amsterdam.