Rico Verhoeven is nog altijd herstellende van de zware oogblessure die hij in november vorig jaar opliep in het brute gevecht met Jamal Ben Saddik. Dat is zo erg dat Verhoeven dit hele jaar waarschijnlijk niet vecht voor Glory. Er is wel 1 wedstrijd, zo onthulde hij bij HUMBERTO.


“Ik ben oké. Maar de dokters hebben me wel geadviseerd om pas op de plaats te maken”, sprak Verhoeven aan tafel bij Humberto Tan. “Er zit nog wel een verdikking. Om complicaties te voorkomen is het niet slim om nu al de ring in te stappen met deze blessure.”

Hit it

Verhoeven klimt op 29 oktober de ring in tijdens een speciaal evenement in Ahoy. Verhoeven bedacht de show Hit It waar hijzelf aan meedoet net als wat andere bekende Nederlanders. “Het wordt de eerste keer dat ik weer ga vechten na mijn blessure. En waarschijnlijk wordt het ook mijn enige partij van het jaar”, verklapte Verhoeven.

“We gaan een gloednieuw evenement neerzetten, waarin sport en live entertainment met elkaar vervlochten worden. Sport, show en interactie met het publiek moeten centraal staan”, verduidelijkte Verhoeven. Ook Dirk Kuyt is van de partij. “Het wordt voor mij een enorme uitdaging om voor het eerst zo uit mijn comfort zone te treden en een andere sport te beoefenen”. zei hij daarover.