Tijdens het persmoment voorafgaand aan UFC 258 blikte Dana White vooruit op het event van aankomend weekend én besprak hij andere zaken. Zo kwam de 3e, mogelijke partij tussen Conor McGregor ter sprake en gaf White een reactie op de ‘nazi-rel’ rondom Gina Carano.

White sprak voor de aanwezige pers eerst zijn lof uit over Kamaru Usman en Gilbert Burns. Beide heren vormen de headliner voor de Fight Night op UFC Apex in Nevada. De capo heeft hoge verwachtingen en kijkt ernaar uit, antwoordde hij aan de aanwezige media.

‘They want it’

Ook ging hij in op de trilogie tussen Conor McGregor en Dustin Poirier. “Ik denk dat het komende zomer gaat gebeuren”, zei White. “Beide mannen willen het, dus.” Die overeenkomst maakt alles makkelijk, maar White kon nog geen definitieve datum geven. “Maar dat komt goed.” Poirier zette de stand recent op gelijk na een fraaie overwinning.

Afsluitend ging White in op de kwestie rondom Carano. Ze vergelijk de situatie in de VS met die van Nazi-Duitsland tijdens en voorafgaand aan de Tweede Wereldoorlog. “Laat Gina met rust”, zuchtte White. “We maken allemaal fouten en dit is groter gemaakt dan dat het initieel bedoeld was.”