PSV heeft goede hoop dat het Denzel Dumfries eindelijk van de hand doet voor de gewenste miljoenen. Op korte termijn heeft Internazionale weer heel wat te besteden nu Romelu Lukaku heel dicht bij een overgang naar Chelsea is. Daarom wees PSV alle huuraanbiedingen voor Dumfries af, omdat het binnenkort hoopt te cashen.

Het ED meldt dat de afgelopen weken meerdere clubs hebben gevraagd naar de mogelijkheid om Dumfries tijdelijk over te nemen. PSV heeft besloten om niet eens te luisteren naar die voorstellen. Verhuur is niet bespreek, verkoop met heel wat nullen wel. PSV hoopt rond de 20 miljoen te vangen voor de rechtsback en revelatie van het afgelopen EK.

Dynamite Denzel heeft nog een contract tot medio 2023 in Eindhoven. Mocht PSV onverhoopt Dumfries toch niet weten te verkopen deze week, dan mag hij weer meetrainen met de groep. Om de nieuwe groepsdynamiek niet te verstoren, sloot hij zich nu nog niet aan.

Lukaku is maandag deels gekeurd in Milaan. Inter ontvangt ongeveer 115 miljoen euro voor de Belgische topspits. Chelsea doet er alles aan om hem nog speelgerechtigd te krijgen voor de Europese Supercup van woensdag. PSV hoopt ook op een snelle overgang want een deel van de transfersom voor Lukaku wil Inter investeren in Dumfries.