PSV en Feyenoord zijn volop bezig om de selectie de komende 2 dagen nog te versterken. PSV wil nog een aanvaller en misschien een middenvelder. Feyenoord wil nog zeker een vleugelaanvaller en een verdediger.

Een van de kandidaten die PSV voor de spitspositie op het oog heeft, is Carlos Vinícius van Benfica, die vorig seizoen werd verhuurd aan Tottenham Hotspur.Hij heeft in Portugal nog een contract tot medio 2024.  Ook de Eindhovense club zou hem graag willen huren. Onduidelijk is nog of dat lukt, maar PSV zet in ieder geval hoog in.

De 26-jarige spits komt op dit moment niet in actie bij de Portugese topclub en heeft meerdere aanbiedingen gekregen, onder meer van Eintracht Frankfurt. PSV schaakt zelf op meerdere borden, omdat het nog niet zeker is dat Vinícius naar Eindhoven kan komen. 

Feyenoord kijkt bij Arsenal

Feyenoord zag de komst van Amad Diallo in het water vallen. Technisch directeur Frank Arnesen heeft echter meerdere opties in zijn boekje staan.

Reiss Nelson zou Feyenoord een interessante speler vinden. De 21-jarige buitenspeler is een talent van Arsenal en Feyenoord zou hem net als Diallo ook willen huren. Daarnaast wilde Feyenoord Nick Viergever van PSV halen, maar de Eindhovenaren willen een transfersom en dat vindt Feyenoord te gortig voor een 32-jarige speler.