De transfers van Luuk de Jong naar FC Barcelona en Antoine Griezmann naar Atlético Madrid leken even op losse schroeven te staan. Dat kwam omdat de overgang van Saúl Niguez van Atlético naar Chelsea mogelijk niet op tijd geregeld was.

Huh! Wat? Ja je hoort het goed. Atlético kan blijkbaar niet meerdere dingen tegelijk en wilde eerst de overgang van Saúl afronden voordat ze met de papieren van Griezmann aan de slag gingen. En Barcelona wilde ook niet op 2 paarden gokken en wilde pas alles papiertechnisch regelen met Sevilla als het vertrek van Griezmann op papier werd gezet.

Uiteindelijk was het dus maar de vraag of de 3 transfers doorgaan. Iedereen was mondeling akkoord maar de tijd haalde iedereen in en dat gold ook voor het gebrek aan multitasking.

Na middernacht lijkt alles toch nog goed te zijn gekomen. Volgens Spaanse media was LaLiga coulant en kon alles op het nippertje in orde gemaakt worden. Saúl kan dus het vliegtuig pakken naar Londen, Griezmann hoeft niet terug te gaan naar Barça en De Jong kan lekker verder dromen van scoren in Camp Nou.