Feyenoord en San Jose Earthquakes zijn eruit en ook Feyenoord is rond met Marcos López. De 22-jarige linksback tekent een contract tot medio 2026 in Rotterdam. “Dit is een hele grote stap in mijn carrière en een kans die ik met beide handen aan wil grijpen”, laat López weten op de website van Feyenoord.


Het debuut van de nieuwe Feyenoorder zal nog even op zich moeten laten wachten: López is nog niet speelgerechtigd want hij is in afwachting van een werkvergunning. Hij zal met rugnummer 15 gaan spelen bij Feyenoord. De Peruaan moet de leegte vullen die Tyrell Malacia achter heeft gelaten toen hij naar Manchester United verkaste.

Het CV van Lopez

Feyenoord is de 1e club in Europa voor López. Hij speelde eerst bij Club Deportivo Universidad San Martín de Porres en ging via Club Sporting Cristal naar San Jose Earthquakes. Hij speelde 60 wedstrijden voor laatstgenoemde club en nu mag hij het bij een grote Europese club proberen, zoals hij het zelf omschrijft. “Geweldig om in Europa voor deze mooie club en stad te mogen spelen.”