Tegenover de NOS wilde Vincent Janssen er niet heel veel over kwijt, maar zijn blik sprak wel boekdelen toen er gevraagd werd of hij naar Antwerp vertrekt. Volgens De Telegraaf willen zowel Antwerp als Janssen de deal snel afronden. Goed nieuws dus voor Louis van Gaal en Danny Blind, die de spits een stuk dichterbij huis kunnen bewonderen.


Zijn naam werd niet verwacht in de selectie van Oranje, maar toch maakte Janssen na 5 jaar zijn rentree bij het Nederlands elftal. De spits van Monterrey maakte tegen Wales zijn eerste minuten sinds oktober 2017.

Antwerp

“In Mexico leeft voetbal ook, misschien nog wel meer dan hier. De mensen zitten vol passie daar, dus ik heb echt genoten van deze 3 jaar in Mexico. Het was een mooie ervaring, ik heb 3 mooie jaren gehad in Mexico”, zei Janssen, waardoor een eventuele transfer ter sprake kwam. “Ik ben er nog steeds blij, maar we gaan het zien de komende dagen…”

Tegenover De Telegraaf bevestigde de Brabander dat het bijna rond is met de club waar Marc Overmars de technische zaken regelt en Mark van Bommel de hoofdtrainer is.