Lieke Martens is volgens Spaanse media een beetje stout geweest. Ze wilde graag dat haar club FC Barcelona op zoek ging naar een club in Barcelona voor vriendlief Benjamin van Leer, om daarna ondertussen zelf stiekem een contract te tekenen bij Paris Saint-Germain. Barcelona probeert haar te bellen, maar ze neemt niet op!


De Martens-soap gaat verder. De aanvalster van Barcelona wil maar niet verlengen terwijl heel wat clubs haar maar wat graag willen inlijven. Dus vroeg ze donderdag nog aan de Catalaanse veelwinnaar (bij de vrouwen dan) om een club te zoeken voor doelman Van Leer. Ze wil namelijk graag samenwonen met haar vriendje.

Cashen in Parijs

La Vanguardia meldde daarna dat Martens een contract heeft getekend in Parijs. Bij de 2e club van Frankrijk PSG krijgt ze een contract voor 3 jaar. Bovendien verdubbelt ze haar salaris. Barça heeft dat nieuws blijkbaar ook gelezen en probeert Martens al de hele dag te bellen, maar ze neemt niet op. Zo weet SPORT te melden.

Lyon was Barça wel de baas

De 29-jarige aanvalster won de afgelopen 5 seizoenen een hele rits aan prijzen. Afgelopen jaargang werd de treble gepakt met de landstitel, de Copa de la Reina en de Supercup. De finale van de Champions League ging echter kansloos verloren (3-1 tegen Olympique Lyon).