Het wordt een hele leuke zomer voor iedere transferliefhebber. Harry Kane zou volgens Sky Sports bij de clubleiding van Tottenham Hotspur zijn vertrekwens hebben uitgesproken. De 27-jarige spits voetbalt al zijn gehele leven in Londen, daar lijkt nu toch een einde aan te komen.

Kane scoort sinds het seizoen 2014/15 aan de lopende band bij Tottenham Hotspur, maar een prijs won hij echter nog nooit met de club. Hij was wel enkele keren dichtbij. Zo verloor Kane in 2019 de Champions League-finale en 2 League Cup-finales.

Complete Engelse top geïnteresseerd

Kane hoopt het liefst om in Engeland te blijven en aan interesse is er geen gebrek vanuit eigen land. De complete top zit achter hem aan. Manchester United, Manchester City en Chelsea zouden de aanvaller allemaal graag over willen nemen van Tottenham Hotspur.

Kane heeft een marktwaarde van 120 miljoen euro, dus geïnteresseerde clubs moeten flink aftikken. Daar krijg je dan wel een hoop goals en assists voor terug. Kane scoorde in zijn hele carrière 236 doelpunten en gaf 52 assists. Op 27 maart 2015 debuteerde hij voor de Engelse nationale ploeg. De teller staat daarin in 53 wedstrijden op 34 goals.