Teun Koopmeiners staat in de belangstelling van AS Roma. Dat bevestigde de aanvoerder van AZ, die een historische rode kaart pakte tegen Willem II en daardoor waarschijnlijk de pineut is, tegenover de NOS. Toch was het wel leuk hoe het nieuwtje van de belangstelling in het nieuws kwam, de Italiaanse sportkrant La Gazzetta dello Sport beging namelijk een blunder.

Er werd gesproken over de interesse van Roma in Koopmeiners, maar er werd een foto van de verkeerde Koopmeiners bij het artikel gezet. Peer, het jongere broertje van Teun die bij Jong AZ voetbalt, stond groot afgebeeld in de roze sportkrant.

“Ik moest daar natuurlijk wel om lachen, dat was wel even grappig binnen ons gezin. Ik moet zeggen dat ik met mijn gedachten hier nu totaal niet bij ben hoor, maar de interesse is daar”, verklaarde de oudste Koopmeiners. “Wat er verder gebeurt, gaan we wel zien. Ik ga verder niet in op welke interesse dan ook. Ik weet dat jullie dat graag willen horen, maar dat is nu niet aan de orde.”

Rode kaart

Koopmeiners kreeg rood na een wilde charge op Willem II-speler Vangelis Pavlidis. Terecht volgens Koopmeiners zelf en trainer Pascal Jansen. “Het is een nare. Niet bewust, hij wil zijn slechte aanname corrigeren, maar het is terecht rood”, zei de coach voor de camera van ESPN.