Manchester United speelt op deze woensdagavond voor de Premier League wedstrijd 1 van 2 in een paar dagen tijd tegen Leeds United. Om 21.00 uur wordt afgetrapt op Old Trafford en uiteraard heeft gokkantoor TOTO weer honderden speelbare bets geopend!


Lees ook:PL-duel tussen United en Leeds NIET uitgezonden in het VK, Britten boos: ‘Hoe dan?’

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Sowieso denkt TOTO dat de ploeg van manager Erik ten Hag de grote favoriet is ten opzichte van degradatiekandidaat Leeds United. Voor ieder ingezette euro op ‘Manchester United wint’ keert TOTO liefst 1,50 euro uit! Voor een gelijkspel bedraagt dit 4,75 euro. Bij een mogelijke Leeds-zege levert ieder ingezet eurootje dáárop 6,50 euro op!

TOTO op Weghorst

Stel dat Ten Hag een basisplaats weg heeft gelegd voor de Nederlandse spits Wout Weghorst, kan de aanwezigheid van de Oranje-international ook voor een hoop spelplezier zorgen. Op de bet ‘Weghorst scoort kopgoal’ zette TOTO liefst een odd van 7,50 euro! De oud-spits van Emmen, Heracles, AZ, Wolfsburg en Besiktas wacht na 6 United-wedstrijden (1 goal, om de EFL Cup tegen Nottingham Forest) nog altijd op zijn 1e Premier League-doelpunt in dienst van The Red Devils.

‘Let op: genoemde quoteringen zijn onderhevig aan veranderingen’

Zie ook 🎥: Erik ten Hag heeft lak aan eigen regels: ‘Geen boete voor mij’