Dat sporters hun naam, faam, roem en doekoe niet enkel en alleen met hun professie verdienen, is niets nieuws. Sinds halverwege de 20ste eeuw worden atleten ingezet voor commerciële doeleinden. Anno 2021 is social media, en überhaupt internet, hét verdienmodel voor eenieder die zich op wat voor een manier wil verkopen. Dat laatste is vechtsporter Paige VanZant op het lijf geschreven. Daar horen ook hele leipe winacties bij!

De voormalig UFC-vechter sloopt tegenwoordig haar tegenstanders in het bare knuckle-boksen, maar pakt volgens VechtsportInfo méér money met haar loopbaan naast de kooi, ring, mat of wat dan ook. De blondine heeft niet alleen op social media miljoenen volgers.

Be key, nie?

Zoals andere beroemdheden en atleten het ook doen, is ook VanZant bezig met haar online business. Vanwege haar looks en influences voorziet zij haar (betalende) volgers van exclusief materiaal. Om dat in de online etalage te zetten, zette VanZant een handige stunt in om nóg meer fans binnen te harken.

Ze besloot op Instagram een winactie te delen. Niet zomaar 1! Fans, volgers, geïnteresseerden hebben de mogelijkheid om een door de mevrouw zelf gedragen bikini (ja, echt) te winnen. Ga naar haar IG om te zien en lezen wat je er precies voor moet doen (iets met een member worden op haar website). Wees gerust: De bikini is gesigneerd!