Iedere snookerfan wist ervan: Legende Stephen Hendry ging zijn rentree maken bij de Welsh Open. Ken je die mop over die langverwachte comeback? Die kwam er niet, want het lijkt wel de week van de computerfouten.

De 52-jarige Schot wilde in het Welsh Open (15-21 februari) weer meedoen, maar zijn aanmelding kwam niet goed door bij de organisatie. Balen, ook voor hen aangezien Hendry met zijn staat van dienst een absolute headliner is.

Foutje

“Ik heb me dus wel op tijd online ingeschreven, maar moet nu serieus vaststellen dat ik er echt niet bij ben”, schreef Hendry op sociale media. “Het moet een computerfout geweest zijn, een glitch. Jammer, want ik keek er echt naar uit om te spelen.”

Hendry stopte met snooker na het WK van 2012. De 7-voudig wereldkampioen maakte in september 2020 bekend dat hij opnieuw van de partij wilde zijn in de competities. Snookerbaas Barry Hearn gunde hem een wildcard. Sinds het krijgen van dat privilege speelde Hendry alleen nog geen enkele wedstrijd.

Duurt lang

De langverwachte rentree van snookerlegende Stephen Hendry moet dus nog even op zich wachten. Hij is ook nog eens 3-voudig winnaar van de Welsh Open.