Topdarter Gerwyn Price kreeg er op nieuwjaarsdag flink van langs, zowel aan de WK-oche in het Alexandra Palace tegen de Duitser Gabriel Clemens (5-1 nederlaag) als op social media. De 37-jarige Welshman werd volop uitgejoeld door het publiek en besloot daarna maar om een koptelefoon op te zetten.


Veel hielp de accessoire niet. Clemens was ontketend en gaf de nummer 1 van de wereld geen kans om terug in de wedstrijd te komen. Price verloor en de anti-publiekslieveling kondigde na afloop geëmotioneerd aan nooit meer op het PDC WK te willen spelen.

Reacties op koptelefoon Price

Of het WK 2023 echt de laatste van Price was, moeten we nog bezien. De reacties op zijn koptelefoon-actie mogen er echter zijn. Check de meest hilarische hieronder:

Wil jij volgend jaar zelf genieten van de sfeer en het schitterende darten in Ally Pally? Met Sportreizen.com ben je altijd verzekerd van officiële tickets. Schrijf je hier in om als eerste op de hoogte gebracht te worden van alle mogelijkheden voor zo’n heerlijke reis naar het WK darts in Londen!