Hans Kraay Jr. werd middenin de uitzending van Veronica Inside opeens gebeld door Erik ten Hag. De Ajax-trainer reageerde op een gemiste oproep van Kraay, maar had niet verwacht dat-ie in de VI-uitzending zou komen! René van der Gijp wilde ook nog even met ‘m bellen: “Neem een biertje, kan jou het ballen.”

Het zorgde voor hilarische beelden bij de maandagavonduitzending. Van der Gijp wilde de telefoon van Kraay al meteen uit zijn handen grijpen, maar Hansie wilde eerst zelf even bellen (video na de klik). Samen hadden ze het even over een De Graafschap-evenement waar ze naartoe gaan. “Erik zegt: daar kijk ik sowieso niet naar, naar Johan Derksen”, zei Kraay ook. “Ik geef René nog wel even, anders geloven ze niet dat jij het bent.”

Gijpie en Ten Hag grapten wat over De Graafschap: “Heb jij bij De Graafschap gespeeld, Erik? Heb jij die club echt op de kaart gezet? Je zat op de bank? Ook niet? Je speelde gewoon? Oké, oké, jongen. Nou ja, het gaat lekker nu, hè (bij Ajax, red.). Van genieten, van genieten! Neem een biertje. Lekker man.”