Heeft Oranje-international Memphis Depay een nieuwe vlam? Hopelijk is de Atlético Madrid-aanvaller gelukkig in de liefde. Geluk op het battlefield of love betekent immers éxtra vleugels op het voetbalveld. Juicechannel meldde op Instagram dat de onlangs 29 jaar geworden baller zijn hart verloren heeft aan het Zweedse model Yasminé.


Volgens het kanaal werd Memphis, die een lange tijd een relatie had met Lori Harvey Рdochter van komiek Steve Harvey Рgespot met enkele, andere dames. Volgens het eerder genoemde kanaal kunnen alle andere namen de spreekwoordelijke prullenbak in en is de voetballer gelukkig met Yasmin̩.

Memphis’ nieuwe liefde

“De 2 zijn nu samen in Parijs”, aldus het medium op Instagram. Zowel Memphis als Yasminé deelden een foto vanuit de Franse hoofdstad, maar… op beide plaatjes was eenzelfde tapijt te zien. Daarbij was het niet de 1e keer dat het stel elkaar ‘ergens’ trof: “Bronnen meldden ons dat Yasminé ook aanwezig was op Memphis’ verjaardag.”

Het is niet bekend hoe de 2 elkaar precies hebben leren kennen. Yasminé, die vanuit onder meer Stockholm en Londen werkt, is 26 jaar oud en heeft ruim 40.000 volgers op Instagram: