Hoera! Er is weer juice over Mauro Icardi en Wanda Nara, het koppel dat geen koppel meer is. Maar toch ook weer wel. Want zeg je de 1, dan zeg je de ander.


Volgens onder meer The Daily Star is de voormalige speler van Paris Saint-Germain, die nu uitkomt voor Galatasaray, behoorlijk in zijn wiek geschoten, nadat hij Nara in een videoclip van rapper L-gante zag. Daarin geeft het 35-jarige Argentijnse model een kus aan de jongere muzikant (22).

Op Instagram bijt Icardi van zich af en noemt hij Wanda in een story “het lachertje van de hele wereld”, aldus de krant. Trouwens, die kus in een video was niet het enige. Nara en L-gante werden ook in het echt kussend gespot, in een bowlingcentrum.

Argentinië

Radio Mitre, een zender in Argentinië, heeft volgens de krant gemeld dat Icardi vervolgens kwaad naar Argentinië ging. Dat deed de aanvaller zonder toestemming van Galatasaray. Hij wilde Nara spreken om een einde te maken aan het geflirt met een broekie.

De krant schrijft dat Icardi in een hotellobby werd tegengehouden. Bewakers beletten hem de toegang tot de vertrekken van Nara.

Check hieronder de muziekvideo en daaronder nog wat tweets over de situatie: