Engeland bereikte woensdag voor het eerst in 55 jaar weer eens de finale van een eindtoernooi. De ploeg van bondscoach Gareth Southgate rekende na verlenging af met Denemarken. In die extra tijd zorgde Harry Kane, na een makkelijk gegeven strafschop door Danny Makkelie, voor de enige treffer. Toch heeft een handjevol Engelse fans dat mooie moment gemist.

Enkele vrienden zaten bij elkaar bij iemand in de achtertuin toen het moment daar was. Harry Kane ging achter de bal staan om Engeland naar de finale te schieten. Dat moest natuurlijk gefilmd worden – anders hadden we dit mooie nieuwsfeitje misschien wel nooit gehad. Nog voordat Kane de bal had geschoten, vloog de tv uit.

Dikke paniek natuurlijk, maar dat kwam door een eigen kameraad. Hij struikelde namelijk over de tv-kabel en *FLOEP* het beeld was weg. Alles en iedereen probeerde het nog te fixen, maar het moment was al voorbij. ‘What the fuck’, werd er geroepen door de achtertuin.

Gelukkig voor de Engelse gasten ging de bal er, al zij het in 2 instanties, in en mogen ze zondag de finale tegen Italië kijken. Of de beste vriend erbij is die over de kabels struikelde, valt te betwijfelen! 😉