Andy van der Meijde en Theo Janssen zijn geen vrienden meer, althans zo lijkt het. Janssen zei bij ESPN dat hij vroeger altijd om zijn maatje Van der Meijde kon lachen, maar tegenwoordig niet meer. “Oh nou, moet ik dan op Nederland 1 gaan zitten en beetje slap lullen over voetbal”, sneerde Van der Meijde bij Veronica Offside.


Janssen gaf aan dat hij Veronica Offside met vaste tafelgast Van der Meijde maar een kwartier volhoudt. “Het moet ook over de inhoud gaan hè. Hij zit daar om over voetbal te praten. 1 grapje is leuk, maar hij gaat te ver.”

Kantinepraat

Van der Meijde reageerde daarop door te stellen dat hij kantinepraat is en dat Janssen gewoon jaloers is dat hij niet in het programma zit. Gast Jan Boskamp begon op dat moment keihard te lachen. “Je bent echt op je pik getrapt, hè.”

McDrive

Van der Meijde: “Ach, ik zit hier en wat doet Theo nu? Ik denk dat hij nu bij de McDrive staat, hamburgertje bestellen…” Verder in de talkshow zou Janssen nog regelmatig aangehaald worden. Tijd voor een verzoenend drankje samen op de Arnhemse Korenmarkt!