Toen corona ons leven is gaan beheersen, zijn Nederlanders meer thuis-workouts gaan doen. En dat is goed bevallen, blijkt uit onderzoek van MeMo2. Het is soms moeilijk om een bezoek aan de sportschool in te passen in onze overvolle agenda’s. Steeds meer mensen sporten deels in de sportschool en deels thuis, bijvoorbeeld op de yogamat of Smart Bike.


Bovendien blijkt uit datzelfde onderzoek dat veel sporters op zoek zijn naar manieren om de gehele workout – zowel cardio als krachttraining – thuis te doen. Zeker de begeleiding door middel van variërende trainingen helpt daarbij. Met een ALL-IN lidmaatschap speelt Basic-Fit hier op in.

Het lidmaatschap is een combinatie van een Smart Bike, ondersteund met een app die je prestatie trackt en veel variatie aan workouts aanbiedt. De trainers die aan het ALL-IN lidmaatschap zijn verbonden hebben veel expertise en zorgen ervoor dat jij de oefeningen op een goede manier uitvoert.

Basic-Fit ALL-IN daagt uit om te variëren

De gepersonaliseerde trainingen zijn vooral populair, blijkt uit het onderzoek dat werd uitgevoerd in opdracht van Basic-Fit. Van de mensen die geïnteresseerd zijn in thuis-workouts vindt 92 procent het aantal programma’s voor elk niveau en trainingstype aantrekkelijk tot zeer aantrekkelijk.

De 34-jarige Maarten is zeer te spreken over Basic-Fit ALL-IN. “Zo’n normale crosstrainer is heel eenzijdig. Ik doe ook vaak dezelfde oefeningen met dumbbells. Dan ga je toch vaak dezelfde trainingen doen. Met dit concept word ik uitgedaagd om te variëren. Dat maakt trainen veel leuker.”

Verrassende trainingen

Maarten doelt op de vaak verrassende ALL-IN trainingen, die worden aangereikt in de app. Zo moet je er bijvoorbeeld niet gek van opkijken wanneer je tijdens een uitdagende sessie op de Smart Bike plotseling gevraagd wordt om af te stappen en op de grond aan je buikspieren te werken.

Het Basic-Fit ALL-IN lidmaatschap bestaat uit een state of the art Smart Bike, workout-app en een premium lidmaatschap voor alle Basic-Fit sportscholen. Zo sport je waar en wanneer je wil en creëer je een nieuwe uitdaging. Daarnaast mag je altijd iemand meenemen om samen mee te trainen.

Meer weten? Bekijk de website.