Nadat Nick Schilder (de helft van muzikaal duo Nick & Simon) op de cover verscheen van Men’s Health met een indrukwekkend fit lijf, kreeg de Volendammer het verwijt dat hij de boel liep te neppen. Dat het gefotoshopt zou zijn en dat hij heus niet in zo korte tijd zich zo enorm heeft opgepompt.


Schilder heeft via Instagram gereageerd op die aantijgingen. Eerst legt hij uit dat hij zijn trainingsprogramma bijna helemaal op eigen houtje uitvoerde.

“Ik werkte niet met personal training. Mijn werkschema is te hectisch en veranderlijk. Ik heb 4x met Jasper [Schmitz] afgesproken en de optimale allignments gefilmd. Verder staat op YouTube een schat aan informatie over de juiste uitvoeringen.”

Zolder

“Met 1x een goed dieet en 1x een goed uigebalanceerd schema kun je een heel eind komen. De trainingen heb ik vanwege het sluiten van de sportscholen, vrijwel allemaal op zolder gedaan, 90% van de training kon gewoon met bankje, dumbells, een mat, elastieken, een stang en een aantal schijven.”

“En voor de mensen die me van het gebruik van Photoshop beschuldigen: de laatste foto is de onbewerkte versie. Have fun!” Dus swipen maar!