The day after… Nederland ligt uit het EK 2020. De ploeg van bondscoach Frank de Boer verloor zondagavond in Budapest het 8ste finale-duel van Tsjechië (0-2). Desondanks gaat de EK-trein door en staan er deze maandag weer 2 mooie duels op het programma. Hoe laat begint het EK voetbal op deze 28 juni, en waar is het te zien?

Hoe laat EK voetbal?

Zoals aangegeven zijn er op maandag 2 wedstrijden. Kroatië tegen Spanje is de 1e wedstrijd en begint om 17:25 bij NPO 1. Het affiche tussen Zwitserland en Frankrijk is duel nummer 2.

18:00 Kroatië – Spanje

21:00 Frankrijk – Zwitserland

Welke zender of stream?

De NPO zendt alle EK-wedstrijden uit, zo ook die tussen Kroatië en Spanje en Zwitserland en Frankrijk.  Ook is het duel via internet te volgen. Kijk hier voor de livestream van de EK-duels van maandag 28 juni!

Op de Engelse BBC begint de live-uitzending om 17:30 Nederlandse tijd. Hetzelfde geldt qua tijdstip voor op ‘de Belg’ en Duitse zenders!

Speelsteden en scheidsrechters EK maandag 28 juni

De Turkse arbiter Cuneyt Cakir leidt het duel tussen Kroatië en Spanje. De pot wordt gespeeld in Kopenhagen. Het Parken Stadion is het decor van de clash tussen de Kroaten en Spanjaarden. Frankrijk vs Zwitserland wordt gespeeld in Arena Națională in het Roemeense Boekarest. Scheids is Fernando Andres Rapallini uit Argentinië.