Dirk van Duijvenbode heeft geen briljant WK darts 2023 achter de rug. Aubergenius worstelde zich door 2 rondes heen en tegen Michael van Gerwen, in de 8e finale, kwam de Westlander niet opdagen (bij wijze van spreken).


Van Duijvenbode stond al eens in de kwartfinale van het WK en hij had graag zijn persoonlijke record verbeterd. Verliezen in de 8e finale past niet in zijn “meerjarenplan”. Maar weer thuis zal hij vast getroost worden door zijn partner.

Dit is de vriendin van Dirk van Duijvenbode

De partner van darter Dirk van Duijvenbode is Saskia Kokshoorn. Op Facebook geeft ze aan dat de relatie begon op 27 september 2015.

Kokshoorn studeerde aan het MBO Westland. Ze werkt bij Bake Five, een keten van zelfstandige industriële bakkerijen. Dirk en Saskia wonen samen in ‘s-Gravenzande.

Wil je zien wat het koppel zoal beleeft, check dan haar Instagram, want zo nu en dan laat ze dat zien!

Wil jij volgend jaar zelf genieten van de sfeer en het schitterende darten in Ally Pally? Met Sportreizen.com ben je altijd verzekerd van officiële tickets. Schrijf je hier in om als eerste op de hoogte gebracht te worden van alle mogelijkheden voor zo’n heerlijke reis naar het WK darts in Londen!