Gerwyn Price heeft hard moeten werken voor een plekje in de kwartfinales van de Grand Slam. In de 8e finales stond de regerend wereldkampioen tegenover de wereldkampioen bij de junioren, Bradley Brooks. Price had een oerkreet nodig om zijn partij te redden: 10-8.

Het publiek keerde zich al vrij snel in de partij tegen Price, die voor de verandering eens niet keihard schreeuwde na iedere pijl. Er leek ook vrij weinig aan de hand voor de Welshman, bij de 2e pauze stond hij met 6-4 voor.

WAAAAAAAAAH!!

Toch kantelde Brooks (7-6-voorsprong) de wedstrijd en reageerde het publiek met steeds luider boe-geroep op de beurten van Price. Die reageerde zoals hij dat kan. Toen Price de stand gelijk trok brulde hij het uit (zie video boven), dat werd hem natuurlijk niet in dank afgenomen door de aanwezige fans.

Brooks reageerde daar op door zelf ook enkele keren uit zijn plaat te gaan, iets wat het publiek in zijn geval wel kon waarderen. Helaas voor Brooks ging dat ten koste van zijn spel, terwijl het bij Price juist een zetje in de juiste richting was. Brooks miste wat pijlen om de aansluiting te houden en ging dus kopje onder.

In de volgende ronde speelt Price tegen landgenoot Jonny Clayton of Nathan Rafferty.