Noah Solskjaer heeft gereageerd op de uitspraken van José Mourinho. De Portugese trainer was zelf flink over de zeik na uitlatingen van Noahs vader Ole Gunnar Solskjaer over Heung-Min Son. De Zuid-Koreaanse voetballer ging nogal gretig naar de grond na een tikje van Scott McTominay in zijn gezicht. Daardoor werd een goal van Manchester United afgekeurd.

“Als mijn zoon 3 minuten lang op de grond blijft liggen en tien ploeggenoten nodig heeft om hem overeind te helpen, dan krijgt hij geen eten”, zei Solskjaer over dat incident. Mourinho pikte dat niet en reageerde daar natuurlijk op. “Son heeft veel geluk dat zijn vader een beter persoon is dan Ole. Ik ben vader en je moet je kinderen altijd eten geven, wat ze ook doen. Als je moet stelen om je kinderen te voeden, dan steel je”, counterde hij.

Reactie junior

Noah (20) verdedigde z’n pa. “Ik krijg altijd eten, dat kan ik je verzekeren”, zei de zoon van Solskjaer tegenover het Noorse Tidens Krav. “Ik ben nog nooit zo gaan liggen zoals Son deed. Mourinho wilde waarschijnlijk gewoon de aandacht wegtrekken van het feit dat ze verloren hadden.”