Zweden blijft het maar lekker doen op de route naar het WK voetbal van volgend jaar in Qatar. In Solna werd Spanje met 2-1 verslagen. Ook België en Engeland deden in doelpuntrijke duels hun ding, terwijl Italië en Duitsland tegenvielen.

Zweden – Spanje 2-1 (Groep B)
Na snelle goals van Carlos Soler en Alexander Isak maakte Viktor Claesson tot grote vreugde van iedereen in het Friends Arena de winnende. Zweden heeft na 3 duels 9 punten, Spanje ook maar uit 4 duels. De nummer 1 van de poule gaat gelijk naar het WK.
Italië – Bulgarije 1-1 (Groep C)
Serdar Gözübüyük floot het duel, waar Federico Chiesa de score opende maar Atanas Iliev kort voor rust de eindstand bepaalde. Italië heeft 10 punten na 4 duels.
Estland – België 2-5 (Groep E)
Na 2 minuten keek België door toedoen van Mattias Käit tegen een achterstand aan. Hans Vanaken ging hierbij niet vrijuit, maar maakte zijn fout later goed. Daarna pakte Romelu Lukaku voor en na rust zijn doelpunten mee en was Axel Witsel goed voor 4-1. Invaller Thomas Foket maakte 5-1, waarna Erik Sorga dat deed waar Käit de avond voor de Esten mee begon: scoren. België leidt met 10 punten uit 4 de boel in Groep E.

Hongarije – Engeland 0-4 (Groep I)

Raheem Sterling, Harry Kane, Harry Maguire en Declan Rice scoorden. Sterling kreeg bij het juichen, waarbij hij zijn shirt uitdeed om een persoonlijke boodschap aan Steffie Greg te tonen, veel bekers van het publiek over zich gegooid. Het 26-jarige model Greg overleed onlangs aan de gevolgen van Corona. Engeland leidt riant in Groep I. De ploeg heeft 12 punten uit 4 duels.

Liechtenstein – Duitsland 0-2 (Groep J)
Bij het debuut van bondscoach Hansi Flick opende Timo Werner de score voor rust en verdubbelde Leroy Sané deze een kwartier voor tijd. Job done voor Die Mannschaft, meer ook niet. Duitsland is de nummer 2 in Groep J achter Armenië.