Chelsea-eigenaar Todd Boehly mag de portemonnee weer gaan trekken. Na een krankzinnige transferwinter heeft Chelsea niet kunnen winnen van Fulham. Bijna alle nieuwe spelers kwamen in actie, maar het resultaat was weer teleurstellend: 0-0.


Chelsea staat 9e in de Premier League nu, maar op verliespunten 11e. Fulham klom voor even naar de 6e plaats.

Ziyech gewoon in basis

Bij Chelsea kwam Noni Madueke na de rust in het veld. De oud-PSV’er kon ook het verschil niet maken. Hakim Ziyech had weer een basisplaats. De Marokkaanse middenvelder wilde op de valreep van de winterse transfermarkt nog naar Paris Saint-Germain en alles was rond. Chelsea zou de transfer alleen hebben getraineerd en uiteindelijk kwamen de papieren niet op tijd in orde.

Topaankopen spelen ook

Ziyech stond wel gewoon in de basis en moet er maar iets van maken. Heel veel beter was Chelsea niet. Verder stonden ook de topaankopen Enzo Fernández en Mykhailo Mudryk (allebei voor meer dan 100 miljoen euro gekomen) in de basis. Mudryk speelde de 1e helft, Madueke de 2e. Ook de andere winteraankoop Benôit Badiashile stond in de basis.Enzo Fernández kwam voor liefst 120 miljoen euro naar Chelsea

Verdiende 0-0

Verder viel David Fofana nog in. Alleen João Felix (geschorst) en Andrey Santos (nog niet speelgerechtigd) waren er niet bij tegen Fulham. De bezoekers waren blij met het punt, al verdienden beide clubs niet de volle buit. Bij Fulham deed Kenny Tete de hele wedstrijd mee.

Madueke kan alleen nog in Premier League spelen dit seizoen

Madueke moet het van de wedstrijden in de Premier League hebben. Chelsea is in de FA Cup en League Cup al uitgeschakeld en Madueke is niet ingeschreven voor de Champions League.

Lees ook: Noni Madueke plukt vruchten van koopgek Chelsea, maar die vruchten blijken nu zuur