Ten Hag-bal! Dat kreeg het aanwezige publiek op Old Trafford woensdag te zien bij de topper tussen Manchester United tegen Tottenham Hotspur. Erik ten Hag zag zijn team swingend de verdiende overwinning binnenslepen: 2-0.

Het was een klein wonder dat het 0-0 stond bij rust. Spurs-doelman Hugo Lloris leek magneten in zijn handschoenen te hebben en was een flinke sta in de weg voor Manchester United. Desondanks klonk het applaus op Old Trafford bij de pauze.

Gelukje

Waar ManUtd een triljoen kansen had voor rust en geen enkele keer scoorde, was het na de Engelse thee gelijk raak. Na een vlotlopende avond waarbij niemand zelfzuchtig was schoot Fred richting goal. Via het been van Ben Davies was Lloris eindelijk kansloos.

Net toen Tottenham Hotspur wat energie begon te leveren, besliste Bruno Fernandes de wedstrijd. Een afgeketste bal werd door de Portugees heerlijk achter Lloris gekruld: 2-0. Fernandes zette Lloris 10 minuten voor tijd ook nog voor schut bij de 3-0, maar dat feestje ging na ingrijpen van de VAR niet door.

RonaldOUT?

Ten Hag hield sterspeler Cristiano Ronaldo weer 90 minuten op de bank, al waren het er eerder 89. De Portugees liep even voor tijd weg richting de kleedkamer. Hij wilde het feestje niet meevieren.