Paris Saint-Germain heeft de voorsprong, waar Kylian Mbappé zo hard voor werkte, in blessuretijd nog weggegeven tegen Strasbourg. Mbappé was hofleverancier bij de Parijzenaren met 2 goals en 1 assist tegen de nummer 6 van de Ligue 1. De kampioen beleefde een matige avond, Strasbourg gaat nog voor Europees.


De 1e treffer was van oud-PSG speler Kevin Gameiro, hij verschalkte al vrij snel doelman Gianluigi Donnarumma in de korte hoek. De 1e kans voor Paris Saint-Germain was voor Mbappé, die was dan ook gelijk raak. Na een pijlsnelle sprint, tikte hij de bal door de benen van Strasbourg-doelman Matz Sels.

Strasbourg beter, maar PSG scoort

Strasbourg was in de 2e helft de betere partij, maar weer was daar die dekselse Mbappé. Dit keer verzorgde hij een goal: die van Achraf Hakimi. De verdediger kon hard tegen een voorzet van de Fransman aanlopen. Vlak daarna scoorde de superspits van PSG zelf zijn 2e van de avond. Hierdoor leek de wedstrijd bepaald, maar niets was minder waar.

Strasbourg deed ongeveer een kwartier voor tijd wat terug via Habib Diallo, hij kopte de bal via Marco Verratti zijn voet binnen. In de blessuretijd werd het zelfs nog gekker voor Strasbourg, via Anthony Caci werd er zelfs nog een punt gehaald tegen een zwak Paris Saint-Germain. Hierdoor houdt de club nog zicht op het behalen van Europees voetbal.

De goals op een rij: