Het ziet er niet meer naar uit dat PSV erin gaat slagen om aanvaller Armindo Bruma voor 6,7 miljoen euro te verkopen aan Olympiakos. Voor exact die prijs bedong de Griekse club vorig jaar een koopoptie, tijdens een overeenkomst om Bruma voor een seizoen te huren.

De zaakwaarnemer van de Portugees geeft aan dat Olympiakos nog wel geïnteresseerd is, maar zeker niet meer voor de volle prijs van de optie.

Scoutingslijst

De Grieken zijn nog wel op zoek naar 2 aanvallers voor komend seizoen en houden Bruma in op de scoutingslijst voor komend seizoen. Het is voor hen afwachten of er iets anders met PSV kan worden overeengekomen, of dat er een andere oplossing voor Bruma uit de bus komt. Bruma heeft nog een contract tot medio 2024 bij PSV en is 1 van de duurste aankopen uit de clubgeschiedenis, met een koopprijs van 12 miljoen euro.

De Portugees staat nu 2 jaar onder contract in Eindhoven en door de loop der sportieve gebeurtenissen dreigt het in zakelijk opzicht een stevig hoofdpijndossier te worden.

Terug naar Eindhoven?

Zaakwaarnemer Catio Baldé veronderstelde eerder dat de optie van Olympiakos op 1 juni zou verlopen, maar geeft nu aan dat dit pas op 30 juni zo zal zijn. Uiterlijk dan hoeft Olympiakos volgens hem formeel pas te beslissen over het al dan niet kopen van Bruma. PSV is dan al begonnen aan de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Als er geen oplossing voor hem wordt gevonden, is Bruma daar in principe gewoon bij.