De transfer van Lionel Messi naar Paris Saint-Germain werd dinsdag heerlijk aangewandeld en in de late uurtjes officieel beklonken. Dat betekende, na een officiële bevestiging van de Parijse club zelf, óók dat er meteen merchandise besteld kon worden. Sommige tenues waren nog diezelfde avond uitverkocht!

Paris Saint-Germain zal uiteraard niet verlegen zitten om bijbestellingen. De verkoop van shirtjes is uiteraard heerlijk voor PSG. Een PSG-shirtje met Lionel Messi en zijn rugnummer erop? Kost je meer dan 100 euro!

PSG-shirtjes Messi

Een blik op de website geeft aan dat het Jordan Vapor thuisshirt voor het seizoen 2021/2022 met ‘Messi 30‘ achterop 137,99 euro kost. Dezelfde uitvoering, maar dan voor de bekerwedstrijden – die met andere rugnummers – kost 107,99 euro. Let op! Die is bijna uitverkocht, anders moet men wachten op de volgende lading.

Die prijzen hierboven golden voor volwassen maten. Die van kids zijn goedkoper en van uittenue’s ook! Check hier alle Messi-merch! Overigens kan Messi zelf ook aan deze verkoop verdienen, of hij dat doet is (nog) niet bekend. PSG zelf verdient er veel geld aan, maar moet het grootste gedeelte afdragen aan de shirt- en kledingsponsor.