Norwich City is bijna definitief terug in de Premier League. De club waar Tim Krul onder de lat staat degradeerde vorig jaar uit het hoogste niveau naar het Championship, waar de club nu bovenaan staat. Dinsdagavond stond er een ‘trainingspotje’ op het programma, tegen Huddersfield Town werd het 7-0!

Het was een avond waarbij de aanvallers aan de statistieken konden werken. Teemu Pukki deed dat bijvoorbeeld: de Finse spits maakte een hattrick en gaf een assist. Ook voor Todd Cantwell (goal en assist, ex-Fortuna), Emiliano Buendia (goal en 3 assists) en Kieran Dowell (assist) was het een productieve avond. Ook invaller Jordan Hugill, spits van beroep, maakte nog een goal.

Norwich gaf voor rust flink gas, al na 42 minuten spelen stond het 5-0. Na de thee deed de ploeg het wat rustiger aan. De club van Krul staat momenteel bovenaan in het Championship met 87 punten uit 40 wedstrijden. Watford volgt op 8 punten en Brentford op 17 punten, maar zij hebben wel 1 wedstrijd minder gespeeld. De bovenste 2 teams promoveren rechtstreeks naar de Premier League.