Wat is er met Frankrijk aan de hand?! Oostenrijk hield Frankrijk vrijdagavond op een punt (1-1), waarna de teller voor de Fransen pas op 2 punten staat na 3 wedstrijden in de Nations League. Ondertussen klimt Oostenrijk door knappe zege naar de 2e plek in die poule.


League A
Groep 1
Denemarken verloor vrijdag met 1-0 van Kroatië. De teller staat nu op 6 punten na 3 wedstrijden voor Denemarken, terwijl Kroatië – net als Oostenrijk – op 4 punten is gekomen. In diezelfde poule speelde Oostenrijk gelijk tegen het grote Frankrijk. Frankrijk pakte hiervoor alleen een punt tegen de Kroaten!

Mbappé was op de brommer bij de 1-1:

League B

Groep 2

In Groep 2 van League B zitten nog maar 3 teams, nadat Rusland eruit is geknikkerd. Vrijdagavond kwamen Albanië en Israël tegen elkaar in actie. Albanië kwam met 1-0 voor, maar verloor met 1-2, waardoor het team nu onderaan staat met 1 punt. IJsland staat op plek 2 met 2 punten, Israël is de koploper met 4 punten.

League C

Groep 3

Kazachstan is tot nu toe veruit de beste in Groep 3 van League C, maar dat was tegen Belarus even niet terug te zien. Vrijdagavond speelde Kazachstan met 1-1 gelijk tegen Belarus, waardoor de teller nu op 7 punten staat na 3 wedstrijden. Slowakije heeft 6 punten, Belarus heeft er 2 en Azerbeidzjan 1.

League D

Groep 1

Ten slotte nemen we een kijkje in League D, de eerste groep. Andorra en Liechtenstein leken niet tegen elkaar te scoren, maar uiteindelijk lukte het Andorra toch: 2-1. Liechtenstein blijft op 0 punten staan, Andorra komt op 4.