Tottenham Hotspur is ook door naar de 5e ronde van de beker. Daar had José Mourinho wel zijn sterkste manschappen voor nodig in de wedstrijd tegen Wycombe Wanderers. De thuisploeg kwam op voorsprong, maar kon er geen bekerstunt uit persen. Het werd 1-4 voor Tottenham Hotspur.

Met nog 5 minuten te gaan stond het 1-1 maar uiteindelijk walste de ploeg van José Mourinho nog over Wycombe Wanderers, dat laatste staat in het Championship, heen. Harry Winks en Tanguy Ndombélé (2 keer) bezorgden Tottenham de zege.

Supersterren van de bank getrokken

Fred Onyedinma opende brutaal de score namens Wycombe. Die ploeg leek ook met een voorsprong de rust in te gaan, alleen Gareth Bale scoorde heel geniepig nog de 1-1. Na de thee trok José Mourinho al zijn vedettes van de bank. Harry Kane, Heung-Min Son, Pierre-Emile Højbjerg en Ndombélé werden ingebracht. Dat leverde uiteindelijk succes op.