Manchester United heeft goede zaken gedaan in de strijd om plek 2 in de Premier League. De ploeg van Ole Gunnar Solskjaer boog een 0-1 achterstand in de 2e helft om in een 2-1 zege tegen Brighton & Hove Albion. Daar had United wel wat arbitrale hulp van nodig, een zuivere penalty voor Brighton werd niet gegeven.

Bij een 1-1 stand leek Danny Welbeck zijn oude ploeg nog eens pijn te doen. In de 1e helft opende hij al de score, maar na rust was hij op weg om Brighton weer op voorsprong te zetten alleen hij werd flink gehinderd door Harry Maguire. Scheidsrechter Mike Dean vond het niks en ook de VAR greep niet in.

Goede zaken
Manchester United kende een heerlijke weekeinde. De club zag Chelsea en Leicester City verliezen van respectievelijk West Bromwich en Manchester City en ook Tottenham Hotspur verspeelde punten. Door de zege, die dankzij Marcus Rashford en Mason Greenwood werd binnen gehaald, is het gat met de nummer 3 Leicester nu 4 punten.

Joël Veltman speelde namens Brighton de hele wedstrijd, Donny van de Beek viel in de 82e minuut in bij ManUtd. Eén minuut later viel de winnende treffer. Davy Pröpper zat de hele wedstrijd op de bank.