Lionel Messi heeft in een openhartig interview verteld dat hij een lastig seizoen heeft gehad bij PSG. Niet alleen was hij soms het mikpunt van fluitconcerten, maar ook had hij de nodige aanpassingsproblemen. Dat vertelde de wereldster aan het Argentijnse TyC Sports.


Messi zei in het interview: “Die fluitconcerten zijn nieuw voor me, bij Barcelona is het me nog nooit overkomen. Maar de woede van de fans richting de spelers was begrijpelijk.” Hij doelt daarmee op de uitschakelingĀ door Real Madrid in de Champions League. ” Het is niet de 1e keer dat PSG op deze manier uit wordt geschakeld in de Champions League. Ik begrijp de woede omdat Neymar en ik 2 prominente figuren zijn binnen het team.”

Toch raakte de fluitconcerten hem wel: “Ik vroeg na afloop of mijn kinderen het gemerkt hadden. Ik vond het niet leuk dat mijn familie het fluitconcert moest horen. Mijn kinderen begrepen er niets van, maar ik weet dat ze aanvoelden dat er iets niet goed was.”

Wennen bij PSG

De Argentijn liet ook weten dat hij flink moest wennen bij de Franse kampioen. “Het was een grote verandering in mijn leven en het aanpassen was niet gemakkelijk. Onze kinderen hebben zich gelukkig snel aangepast aan hun nieuwe leven. Maar ik weet dat het komend jaar anders wordt. Ik ben voorbereid op wat er gaat komen,” liet de superspits hoopvol weten.