AS Roma heeft zondagavond met 2-0 gewonnen van Fiorentina. Door 2 doelpunten van Paolo Dybala en een vroege rode kaart, werd het een makkelijke avond voor de Romeinen. In Frankrijk vond een stunt plaats: Paris Saint-Germain heeft daar met 1-0 verloren van Stade Rennes.

AS Roma heeft een makkelijke avond gehad in het eigen Stadio Olimpico. Het duo Tammy Abraham/Paolo Dybala waren op dreef tegen Fiorentina. Al vroeg in de wedstrijd kreeg Fiorentina een rode kaart. Rechtsback Dodo ontving binnen 20 minuten 2 gele kaarten waardoor hij vroeg mocht gaan douchen. Vlak voor rust sloeg de tandem Abraham/Dybala voor het eerst toe. Met een mooie volley rondde Dybala af. In de 2e helft gooide Dybala de wedstrijd in de laatste 10 minuten in het slot met een intikker op een mooie actie van Abraham.

Paris Saint-Germain

In Frankrijk heeft Stade Rennes voor een kleine stunt gezorgd door te winnen van Paris Saint-Germain. De nummer 1 van Frankrijk begon met heel wat jonge spelers in de basis, waaronder de allerjongste basisklant ooit in de Ligue 1. Later werden krachten als Kylian Mbappé en Achraf Hakimi alsnog ingezet maar die konden niet voorkomen dat in de 65e minuut Hamari Traoré het enige doelpunt van de wedstrijd zou maken.