Paris Saint-Germain heeft heel veel vragen na de wedstrijd bij Nantes. Niet alleen verloor PSG bij Nantes met 3-1, ook rendeerde het sterrentrio MNM weer eens niet. Lionel Messi, Neymar en Kylian Mbappé gaven in het westen van Frankrijk niet thuis.


Georginio Wijnaldum had een nog slechtere dag. Hij stond weliswaar in de basis, maar speelde bedroevend slecht. Vlak voor rust gaf hij een pingel weg (hands) en hij werd als 1e gewisseld (65e minuut). Bij rust stond het al 3-0 voor Nantes via goals van Randal Kolo Muani, Quentin Merlin en Ludovic Blas, die het cadeautje van Wijnaldum uitpakte.
Neymar miste de kans om de spanning terug te brengen

Inhaalrace stokt bij 1 goal

In de 2e helft werd de inhaalrace ingezet. Dat begon goed met een doelpunt van Neymar direct in het begin van de 2e helft. Messi was de aangever. De PSG-fans gingen er eens goed voor zitten. Zeker toen de Parijse topclub in de 59e minuut een pingel kreeg. Neymar miste alleen en dus bleef de echte spanning uit.

Omdat ook Mbappé kansen bleef missen en de wissels geen vooruitgang brachten ging Nantes met een heerlijk gevoel de zaterdagnacht in. PSG heeft vooral kopzorgen, want hoe krijgt de club nou die geweldige aanvallers met z’n 3en tegelijk aan de praat? Qua titelaspiraties in Ligue 1 hoeft PSG zich nergens druk om te maken. De voorsprong op nummer 2 Marseille kan zondag hoogstens 10 punten worden, maar ook 13 blijven.