Greuther Fürth heeft ook na 7 speelrondes in de Bundesliga pas 1 punt. Met Jetro Willems en Nick Viergever de hele wedstrijd in actie verloor de promovendus met 3-1 bij FC Köln. Bij de thuisploeg viel Kingsley Ehizibue in de 78e minuut in.

Greuther Fürth blijft laatste op de ranglijst. Köln heeft 12 punten en doet daarmee mee met de subtop in Duitsland.

Serie A: Strootman speelt gelijk met Cagliari

In Italië werd de 7e speelronde geopend door Cagliari en Venezia. Het duel eindigde in 1-1 en Venezia maakte in blessuretijd de gelijkmaker. Kevin Strootman deed 87 minuten mee bij Cagliari. Bij Venezia ontbrak Ridgeciano Haps nog altijd vanwege een blessure.

Venezia heeft 5 punten na 7 duels, Cagliari heeft 2 punten minder.

kevin-strootman-cagliari-venezia-serie-a

Ligue 1: nederlaag Van Bergen en Matusiwa met Reims

Mitchell van Bergen en Azor Matusiwa kenden een vervelende avond met Stade de Reims op bezoek bij RC Lens. Het werd 2-0. Reims speelde de hele 2e helft met een man minder na een rode kaart voor de 19-jarige spits Hugo Ekitike.

Lens draait uitstekend in Frankrijk en heeft 18 punten na 9 wedstrijden. Stade de Reims heeft 10 punten na 9 duels.

La Liga

In Spanje won Athletic Bilbao met 1-0 van Alavès. Raúl García miste in de 9e minuut een penalty, maar vlak voor rust zette hij zijn club toch op voorsprong. Die marge hield Bilbao vast.

Op de ranglijst in La Liga staat Athletic Bilbao in de middenmoot. De club heeft 13 punten na 8 wedstrijden. Alavès heeft pas 3 punten uit 7 duels.