Erik ten Hag heeft met zijn Manchester United de 1e overwinning van dit seizoen behaald. En niet tegen de minste tegenstander. In eigen huis werd Liverpool met 2-1 verslagen.


Ten Hag was uiteraard erg blij. Zo blij zelfs dat hij nog even een ‘F-bomb’ erin gooide tijdens zijn analyse na de wedstrijd tegenover Sky Sports. “Je ziet wat ze kunnen bereiken. Ze kunnen echt wel f*cking voetbal spelen”. Hij werd er door de andere heren gauw op geattendeerd dat dat niet de bedoeling was op de keurige Britse TV. Ten Hag ging verder: “We kunnen praten over de tactiek, maar je moet kijken naar de houding van de spelers. Er was ‘fighting spirit’. Iedereen vocht voor elkaar.”

Andere aanpak

“Ik wilde een andere aanpak zien op het veld. Ik weet dat we beter kunnen spelen dan we tot nu toe hebben laten zien. We kunnen een goed team zijn. Dat hebben we vandaag laten zien. We moeten laten zien dat we een team zijn en niet alleen erover praten. Het maakt me blij dat Jadon Sancho en Marcus Rashford hebben gescoord,” sloot de 52-jarige oefenmeester af.