Club Brugge heeft gewoon voor de 3e keer op rij gewonnen in de Champions League. De regerend kampioen van België won in groep B met 2-0 van Atlético Madrid. De ploeg van coach Carl Hoefkens had ook al Porto (4-0) en Bayer Leverkusen (1-0) verslagen en kan na zijn 3e overwinning voorzichtig gaan denken aan de achtste finales. Dat is de club nog nooit gelukt.


Met Bjorn Meijer in de basis moest de thuisploeg in de beginfase vaak een beroep doen op keeper Simon Mignolet. Hij redde onder meer op schoten van Alvaro Morata en Antoine Griezmann. Club werd echter zelf ook steeds gevaarlijker en na 36 minuten viel de 1-0.

Jutglà man of the match

Kamal Sowah ging een combinatie aan met het Spaanse talent Ferrán Jutglà en rondde die af met een intikker. Na ruim een uur spelen viel de 2-0. Jutglà was dit keer de maker.

Griezmann mist pingel

Griezmann kreeg daarna de kans om de aansluitingstreffer te maken uit een strafschop, maar de Fransman schoot de bal op de lat. Kort daarna scoorde hij wel, maar werd zijn doelpunt afgekeurd wegens buitenspel.

Lees ook: Alle uitslagen van de 3e CL-speelronde en standen van Groep A tot en met D